SOLI A DOCHUCOVACÍ SOLI
Bylinková sůl
Použití: Na saláty, sýry i do těstovin
Složení: Sůl (max.75%), koření (Cibule, petržel list, celer list, kopr špičky, oregano, bazalka, tymián).
Popis: BYLINKOVÁ SŮL
Himalájská sůl jemná
Použití: Čistá přírodní krystalická sůl
Popis: HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ
Země původu: Pakystán
Sůl kouřová
Použití: Dodá pokrmům příjemné uzené aroma
Složení: Sůl 98%, aroma, cukr, E 150d, paprika.
Popis: SŮL KOUŘOVÁ
Dodá uzeninám, klobásám a podobným potravinářským výrobkům příjemné uzené aroma, používá se i jako rychlosůl.
Česneková medvědí sůl
Použití: Kořenící sůl lahodné česnekové vůně a chuti.
Složení: Sůl (max.57%), česnek granulovaný, medvědí česnek 5%.
Popis: ČESNEKOVÁ MEDVĚDÍ SŮL
Mořská sůl hrubá
Použití: Vhodná do mlýnků
Popis: SŮL MOŘSKÁ HRUBÁ (NaCl)
Slouží k dosolení všech pokrmů, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání masa a na steaky. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá relaxaci.
Země původu: Německo
Sůl pekařská granulovaná
Použití: Na slané pečivo, preclíky apod.
Popis: SŮL PEKAŘSKÁ (NaCl)
Země původu: Německo
Himalájská sůl hrubá
Použití: Čistá přírodní krystalická sůl
Popis: HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ
Země původu: Pakystán
Rychlosůl
Použití: Dusitanová nakládací sůl s jodem
Složení: Vakuová sůl (Nacl), dusitan sodný E 250 (0,5 - 0,6%), jodičnan draselný, dělící přípravek E 535, E 500
Popis: RYCHLOSŮL - DUSITANOVÁ SŮL S JODEM
Kusy masa se nasolí směsí (cca. 20-30g na 1kg masa), nasolené maso se nechá asi 2 dny zaležet. Poté se zalije lákem (1 litr 100g směsi) a nechá se zaležet až deset dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2-3dnech maso překládat.