KOŘENÍCÍ SMĚSI
Adamova žebra

Použití: Jemná kořenící směs s výrazným medovým aroma
Složení: Sůl (max.49%), medové aroma, zvýrazňovač chuti E 621, směs přírodního koření v proměnlivých hmotnostních podílech.
Popis: ADAMOVA ŽEBRA Jemná kořenící směs s výrazným medovým aroma, která lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu. Zeleninu
Aglio olio & peperoncino

Použití: Do těstovin
Složení: Sůl (max.25%), koření (česnek plátky drcené, chilli drcené, paprika drcená, petržel list).
Popis: AGLIO OLIO PEPERONCINO
Arabica gril

Použití: Všestranná grilovací směs - káva trochu jinak.
Složení: Káva mletá 31%, Sůl (max.15%), koření (kmín římský, chilli, cibule), kvasnicový hydrolizát.
Popis: ARABICA GRIL
Aztecký poklad

Použití: Jihoamerická kořenící směs, bez přidaného glutamátu sodného E 621
Složení: Sůl (max.35%), koření (cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno, chilli), vitamín B1.
Popis: AZTÉCKÝ POKLAD BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMÁTU E 621
Barbecue gril

Použití: Vhodné k rožnění a grilováni všech druhů mas
Složení: Jedlá sůl (max.15%), koření (paprika, chilli, cibule, rozmarýn, kurkuma, kopr, tymián, petržel).
Popis: BARBECUE GRIL
Božská krůta

Použití: Na krůtu, kuře ap.
Složení: Sůl (max.38%), koření (paprika, kurkuma, cibule, koriandr, chilli, oregano).
Popis: BOŽSKÁ KRŮTA
Citronový pepř

Použití: Na ryby i do salátů
Složení: Sůl (max. 39,5%), koření (kari, paprika, kurkuma, pepř bílý, citronová kůra, pepř černý), citronové aroma.
Popis: CITRONOVÝ PEPŘ
Čarodějka

Použití: Na grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do gulášů a omáček
Složení: Sůl jemná (max.18%), koření (SEZAM, paprika, kurkuma, koriandr, česnek, kmín římský, lněné semínko, pískavice, HOŘČICE, zázvor, hřebíček, kmín, fenykl, kardamom, muškátový květ, nové koření, pepř bílý, skořice, máta, CELER, majoránka, chilli), třtinový cukr, kyselina citronová.
Popis: ČARODĚJKA
Ďábelské koření

Použití: Pikantní ostrá směs k přiostření pokrmů
Složení: Sůl max.(30%), koření (chilli, oregano, koriandr, kmín římský).
Popis: ĎÁBELSKÉ KOŘENÍ
Domácí utopenci
Použití: K přípravě tradiční pochoutky z špekáčků.
Složení: Hořčice bílá celá, karotka sušená granulovaná, cibule sušená granulovaná, pepř černý celý, nové koření drcené, chilli drcené, pastyňák sušený granulovaný, koriandr, bobkový list.
Popis: DOMÁCÍ UTOPENCI
Garam masala

Použití: Indické koření do masitých a zeleninových pokrmů
Složení: Koriandr, kmín římský, kurkuma, chilli, fenykl, skořice, bobkový list, muškátový květ, kardamom, muškátový ořech, hřebíček, pískavice, pepř bílý.
Popis: GARAM MASALA
Grilovaná zelenina

Použití: K přípravě grilované zeleniny
Složení: Mořská sůl (max.19%), třtinový cukr, koření (paprika, SEZAMOVÉ SEMÍNKO BÍLÉ, česnek, cibule, kurkuma, bazalka, saturejka, medvědí česnek).
Popis: GRILOVANÁ ZELENINA
Guláš

Použití: Do všech druhů gulášů a polévek paprikového typu
Složení: Sůl (max.35%), koření (paprika sladká, paprika ostrá, cibule červená, kmín, česnek, koriandr, majoránka).
Popis: GULÁŠ BEZ E 621
Gurmánka s vlákninou a vitamíny

Použití: Originální kořenící směs bez E 621 s vlákninou a vitamínem B1
Složení: Sůl(66%), sušená kořenová a listová zelenina, (CELER, mrkev, petržel, pór, cibule), vitamín B 1, vláknina.
Popis: GURMÁNKA S VLÁKNINOU A VITAMÍNY
Habibi

Použití: Ostrá směs ke grilování všech druhů mas, do marinád a omáček
Složení: Sůl mořská (max.23%), koření (HOŘČICE, paprika, cibule, chilli, česnek, koriandr, pepř černý).
Popis: HABIBI
Houbové koření

Použití: Voňavá směs houbového aroma do polévek a omáček
Složení: Sůl max.(29%), koření (HOŘČICE, kmín, koriandr, cibule, mrkev, pastinák, CELER, pepř černý), třtinový cukr, houby (hřib smrkový - Boletus edulis 6%, žampión zahradní - Agaricus hortensis 6%), houbové aroma.
Popis: HOUBOVÉ KOŘENÍ
Hungaria

Použití: Pikantní směs výborná na steaky a bifteky
Složení: Sůl mořská hrubá (max.18%), sůl jemná (max.9%), koření (paprika, HOŘČICE, koriandr, pepř černý, česnek, cibule, chilli, mrkev, oregano, petržel, tymián).
Popis: HUNGARIA
Chimichurri verde

Použití: Směs koření na tradiční argentinskou salsu
Složení: Sůl mořská hrubá (max.10%), koření (cibule, petržel, česnek, pepř, paprika, oregano), třtinový cukr.
Popis: CHIMICHURRI VERDE
Karbanátek

Použití: Do karbanátků a všech mletých mas
Složení: Sůl (max.48%), koření (červená a zelená sušená kapie, oregano, rozmarýn, pepř bílý, cibule, česnek), zvýrazňovač chuti a vůně E 621.
Popis: KARBANÁTEK
Kari Madras

Použití: Směs indického kari bez přidané soli
Složení: Koření (kurkuma, koriandr, kmín římský, pískavice, česnek, HOŘČICE, fenykl, chilli, kari lístky).
Popis: KARI MADRAS BEZ SOLI
Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek.
Krakonošova zahrádka

Použití: Směs přírodních bylin
Složení: Směs koření a sušené zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech (petržel, kopr, sušená kapie, cibule).
Kuřecí steak s růžovým pepřem

Použití: Směs koření na kuřecí maso s červeným pepřem
Složení: Sůl mořská jemná (max.39%), koření (cibule, pepř červený 5%, paprika, pepř černý, zázvor, medvědí česnek, rozmarýn, šalvěj), třtinový cukr.
Popis: KUŘECÍ STEAK S RŮŽOVÝM PEPŘEM
Maďarský kotlík

Použití: Dochutí, dobarví, zahustí
Složení: Paprika sladká, paprikové granule, sůl (max.30%), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, barvivo E 160c.
Popis: MAĎARSKÝ KOTLÍK
Medvědí gril bez E 621

Použití: Grilovací směs s vůní planého česneku, bez přidaného glutamátu sodného E 621
Složení: Sůl (max.39%), koření (paprika, česnek, cibule, pepř, medvědí česnek, oregano, petržel), cukr.
Popis: MEDVĚDÍ GRIL BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMÁTU E 621
Moravský vrabec

Použití: Na tradičního moravského vrabce, ale i ostatní vepřové pečeně
Složení: Sůl(max.27%), koření(kmín, česnek, cibule, paprika, oregano, pepř černý), rostlinný olej.
Popis: MORAVSKÝ VRABEC
Orient

Použití: Orientální kořenící směs
Složení: Koriandr, kmín římský, zázvor, kurkuma, muškátový ořech, fenykl, hřebíček.
Popis: ORIENT
Pařížský pepř

Použití: Do nakládaných hermelínu a utopenců
Složení: Paprika červená drcená, pepř černý drcený, paprika zelená drcená, pepř bílý drcený, pepř zelený drcený, paprika sladká mletá, pepř červený drcený.
Popis: PAŘÍŽSKÝ PEPŘ
Pečená kolena

Použití: Pečené nebo rožněné vepřové kolena, bůček, žebírka aj.
Složení: Sůl (max.35%), směs koření a sušené zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech, (paprika, pepř černý, pepř bílý, česnek, petržel nať, kurkuma), dextróza, hydrolizovaný protein, zvýrazňovač chuti E 621, extrakty koření.
Popis: PEČENÁ KOLENA
Piri - piri

Použití: Mírně ostrá směs na maso a do omáček
Složení: Sůl (max. 29%), koření (cibule, chilli, česnek, paprika, pepř černý, pepř zelený, petržel, medvědí česnek).
Popis: PIRI-PIRI
Provensálské koření

Použití: Do salátů, na rožněné masa a do bylinných omáček
Složení: Směs koření v proměnlivých hmotnostních podílech(majoránka, tymián, rozmarýn, bazalka, saturejka).
Popis: PROVENSÁLSKÉ KOŘENÍ
Ratatouille

Použití: Na grilovanou zapečenou zeleninu, do zapečených těstovin a brambor.
Složení: Sůl (max.39%), koření (česnek, cibule, bazalka, oregano, kmín, paprika, zázvor, HOŘČICE, šalvěj, chilli).
Popis: RATATOUILLE
Rump steak

Použití: Na oblíbenou pochoutku z hovězího masa
Složení: Pepř černý, sůl jemná i hrubá (max.11,4%), zvýrazňovač chuti E 621, bazalka, koriandr, česnek, sušená kapie červená a zelená, pepř zelený, cibule mletá a drcená.
Popis: RUMP STEAK
Ryby a mořské dary

Použití: Na lososa, žraloka a dary moře
Složení: Pepř černý, zvýrazňovač chuti E 621, jedlá sůl, HOŘČICE, cibule(granule), paprika, regulátor kyselosti E 330, CELER, koření, aroma.
Popis: RYBY A MOŘSKÉ DARY
Skopové a králičí

Použití: Na pečené a rožněné skopové a králičí maso
Složení: Sůl jemná (max.29%), koření (kmín římský, cibule, rozmarýn, česnek, paprika, oregano, zázvor, bazalka).
Svařák

Použití: Do svařených vín a punčů
Složení: Sušená jablka, pomerančová kůra, hřebíček, skořice.
Popis: SVAŘENÉ VÍNO
Štrúdl
Použití: Směs koření do tradičního štrúdlu
Složení: Skořice, kardamom, muškátový ořech, zázvor, nové koření
Popis: ŠTRÚDL
Vegetariánské koření

Použití: Směs koření bez soli z výhradně českých vypěstovaných surovin
Složení: Koriandr mletý, hořčice mletá, kmín mletý.
Popis: VEGETARIÁNSKÉ KOŘENÍ Vegetariánské koření je směs která se pro své vlastnosti a účinky používá v oblasti racionální výživy k usnadnění trávení, především tučných a nadýmavých pokrmů. Obsahuje pouze druhy koření vypěstované v Čechách (oblast Orlických hor a podhůří). Neobsahuje sůl ani žádné další přísady. Má jemnou chuť a vůni. Hodí se k úpravě různých druhů mas, polévek, zeleniny, pomazánek, k vaření brambor, přidává se do těst na slané pečivo a chléb. Nebo třeba jen na chléb s máslem. Orestováním na oleji získáte intenzivnější chuť a vůni.
Zelenina kořenová granulovaná

Použití: Voňavá kořenová zelenina vypěstovaná v ČR
Složení: Směs kořenové zeleniny sušené v proměnlivých hmotnostních podílech (karotka, pastyňák, celer)
Popis: ZELENINA KOŘENOVÁ GRANULOVANÁ
Zlaté kuře bez E 621

Použití: Směs na grilované, nebo pečené kuře bez přidaného glutamátu E 621
Složení: Koření (paprika sladká i pálivá, sušená cibule a česnek, pepř, kari, rozmarýn, kmín), sůl (max.58%), cukr.
Popis: ZLATÉ KUŘE BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMÁTU E 621
Zvěřina

Použití: Na zvěřinu a divočinu
Složení: Sůl (max.19%), koření (nové koření, jalovec, tymián, paprika, bobkový list, oregano, pepř černý, šalvěj, zázvor).
Popis: ZVĚŘINA
Směs koření a bylin určená pro přípravu zvěřiny a divočiny, pečenému kančímu, dančímu, srnčímu masu, ale i na divokou kačenu či bažanta, můžeme použít i na hovězí a skopové maso, do selských omelet a zapečených brambor. Prodává se prášková, ale i ve formě pasty.
Adžika

Použití: Gruzijská kořenící směs nepálivé chuti
Složení: Sůl (max.19%), koření (koriandr,paprika, kopr, pískavice, česnek, petržel, celer, sumah).
Americké brambory

Použití: K dochucení smažených pomfritů
Složení: Jedlá sůl (max.45%), koření (paprika, česnek, kmín, muškátový ořech, cibule, petržel, koriandr, pepř černý).
Popis: AMERICKÉ BRAMBORY
Arabská směs

Použití: Kořenící směs k dochucení pokrmů arabské kuchyně
Složení: Jedlá sůl (ma.35%), koření (paprika, cibule, česnek, chilli, kmín římský, koriandr).
Popis: ARABSKÉ KOŘENÍ
Baby gril

Použití: Dětská grilovací kořenící směs bez E 621
Složení: Sůl mořská (max.10%), paprika, cibule, kmín, mrkev, CELER, kurkuma, petržel, cukr třtinový, oregano, pastyňák.
Popis: BABY GRIL
Barbecue se zeleným pepřem

Použití: Originální směs s vůní a chutí zeleného pepře
Složení: Sůl jemná (max.29%), koření (paprika, česnek, cibule, pepř zelený, koriandr, pepř černý, oregano, saturejka, bazalka, šalvěj), E 621 (zvýrazňovač chuti).
Popis: BARBECUE SE ZELENÝM PEPŘEM
Bruschetta

Použití: Ideální na topinku nebo italský chlebíček s rajčaty
Složení: Sůl (max.18%), koření (česnek, cibule, petržel, pepř černý, bazalka, oregano).
Popis: BRUSCHETTA
Country koření

Použití: Oblíbená směs koření bez přidaného glutamátu sodného E 621, k ohni, rožni, do kuchyně
Složení: Sůl mořská hrubá (max.19%), sůl jemná (max.9%), koření (paprika, HOŘČICE, kmín římský, pepř černý, cibule, česnek, koriandr, chilli, oregano), cukr.
Popis: COUNTRY KOŘENÍ BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMÁTU E 621
Čína Wok

Použití: Směs koření pro přípravu asijské kuchyně
Složení: Sůl mořská jemná (max.19%), koření (cibule, česnek, paprika, kurkuma, kmín římský, koriandr, pískavice, pepř černý, zázvor, citronová kůra), třtinový cukr.
Popis: ČÍNA WOK
Typická čínská kořenící směs pro přípravu pokrmů z masa a zeleniny.
Dátá čaj masala

Použití: Bílý čaj
Složení: Kardamom, zázvor, skořice, hřebíček, pepř bílý.
Popis: DÁTÁ ČAJ MASALA
Farmářské brambory

Použití: Směs s vůní restované cibule a česneku.
Složení: Jedlá sůl (max.42%), koření (česnek, cibule, restovaná cibule, petržel, kurkuma, rozmarýn, šalvěj), pšeničná mouka. Obsahuje lepek.
Popis: FARMÁŘSKÉ BRAMBORY
Grilovací koření bez E 621 a soli

Použití: Grilovací směs bez přidaného glutamátu sodného a soli.
Složení: Koření (paprika, cibule, kmín, česnek, petržel, bazalka).
Popis: Grilovací koření bez E 621 a soli
Grilované sýry

Použití: Na grilované i nakládané sýry, k výrobě marinády
Složení: Sůl (max.5%), koření (česnek, paprika červená drcená, cibule, pepř černý, pepř bílý, paprika zelená drcená, pepř zelený, pepř červený, petržel, tymián).
Popis: GRILOVANÉ SÝRY
Gurmánka bez soli

Použití: Univerzální směs bez E 621 s nižším obsahem soli k dochucení polévek, omáček i studených jídel
Složení: Sůl (max.49%), cukr, kukuřičná mouka, sušená zelenina (karotka, petržel, CELER, cibule, česnek), pepř černý mletý, kurkuma, přírodní barvivo vitamín B2 E 101, vitamín C, vláknina.
Popis: GURMÁNKA EXCLUSIVE BEZ GLUTAMANU
Gyros jemný

Použití: Řecká kořenící směs na grilované maso
Složení: Sůl (max.30%), koření (zázvor, oregano, bazalka, česnek, cibule, rozmarýn), E 621
Popis: GYROS - JEMNÝ
Harrisa

Použití: Ohnivá kořenící směs z Tunisu
Složení: Chilli, kmín, kmín římský, koriandr, sůl 5%.
Popis: HARRISA
Hranolky

Použití: Kořenící sůl nejen na bramborové hranolky
Složení: Sůl (max.60%), paprika sladká, česnek granulovaný, pepř černý mletý.
Popis: HRANOLKY
Chicken masala

Použití: Ostrá indická směs na kuřecí maso
Složení: Kurkuma, chilli, kmín římský, zázvor, bobkový list, hřebíček, koriandr, kardamom, sůl (max.2,1%), česnek, fenykl.
Popis: CHICKEN MASALA
Chlebové koření

Použití: Na výrobu domácího chleba bez lepku
Složení: Koriandr, fenykl, anýz, kmín.
Popis: CHLEBOVÉ KOŘENÍ
Kari - indický typ

Použití: Směs indické kuchyně do mas a omáček
Složení: Sůl (max.18%), kurkuma, paprika, koriandr, kmín římský, hřebíček, muškátový květ, zázvor, chilli).
Popis: KARI
Kayenský pepř s česnekem

Použití: Velmi ostrá odrůda chilli papriček s česnekem
Složení: Sůl mořská hrubá, sůl jemná (max. 34%), koření (chilli, česnek, kayenský pepř, paprika).
Popis: CAYENSKÝ PEPŘ S ČESNEKEM
Cayenský pepř s česnekovými floky se používá k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa. V této směsi je přidán granulovaný česnek pro zvýraznění chutě a vůně.Krkonošský bramborák

Použití: Do tradičních krkonošských bramboráků
Složení: Česnek, pepř černý, majoránka, jedlá sůl 30%.
Popis: KRKONOŠSKÝ BRAMBORÁK
Kuskus

Složení: Sůl mořská (max.19%), koření (paprika, cibule, kmín, koriandr, petržel, pepř bílý, kayenský pepř, kurkuma, skořice).
Popis: KUSKUS
Lehce pálivá kořenící směs k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus (spařená a do kuliček tvarovaná krupice z ječmene, pšenice, nebo prosa). Směs kuskus můžeme použít i k dochucení masa, sójových jídel, grilované zeleniny, nebo přidat do mletých mas arabské kuchyně, jako je kebab, arabské plněné papriky mletým masem.
Makrela na roštu

Použití: Na grilované a pečené ryby
Složení: Sůl (max.39%), česnek granulovaný, paprika sladká, kmín drcený, petržel, medvědí česnek.
Popis: MAKRELA NA ROŠTU
Mexiko

Použití: Pikantní ostrá grilovací směs koření jemná
Složení: Paprika, chilli, cibule, česnek, kmín, pepř černý, nové koření, muškátový ořech, oregano.
Popis: MEXIKO
Námořnická krkovička

Použití: Na grilovanou a rožněnou krkovici, ale i ostatní plátky z vepřového masa
Složení: Sůl (max.15%), koření (cibule, pepř, celer, paprikové floky, citronová kůra, provensálské byliny).
Osmánské koření

Použití: Orientální směs koření k rožnění vepřových nebo kuřecích plátků
Složení: Sůl (max.43%), koření (paprika sladká, kurkuma, pepř černý, hořčice, pískavice, chilli), vitamín B1, zvýrazňovač chuti E 621.
Popis: OSMÁNSKÉ KOŘENÍ
Pašerák

Použití: Na sojové maso, gril i do omáček
Složení: Směs koření a zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech (sezamové semínko celé, tymián, oregano, paprika, kmín, cibule, kurkuma, koriandr mletý).
Popis: PAŠERÁK
Pečené brambory

Použití: Výtečná směs k okořenění pečených brambor se zeleninou při rožnění selat a vepřových kýt.
Složení: Sůl (max. 39%), česnek, cibule, paprika, kmín, petržel nať, bazalka, šalvěj, medvědí česnek.
Popis: PEČENÉ BRAMBORY
Pizza

Použití: Na pizzu i do těstovin
Složení: Majoránka, tymián, oregano, rozmarýn.
Popis: PIZZA
Punč - grog - čaj

Použití: Do vánočních punčů, grogů, ovocných čajů a svařených červených vín.
Složení: Sušené ovoce (višně, jablka), skořice, hřebíček, badyán, pomerančová kůra.
Popis: PUNČ - GROG - ČAJ
Roštěnky

Použití: Na hovězí roštěnky i vepřové plátky
Složení: Paprika, kmín, nové koření, koriandr, kardamom, zázvor, kurkuma, sůl (max. 16%).
Popis: ROŠTĚNKY
Ryba na bylinkách

Použití: Kořenící nepálivá směs původem ze Středomoří
Složení: Petržel, cibule, česnek, pepř černý.
Popis: RYBA NA BYLINKÁCH - KABAJAKI
Kořenící nepálivá směs původem ze Středomoří se používá na dochucení mořských i sladkovodních ryb, plodů moře, ale i na rybí polévku. Používá se i ve studené kuchyni.
Salátová zálivka

Použití: Do salátů, jogurtových a majonézových zálivek
Složení: Cukr, sůl (max.15%) koření (rozmarýn, saturejka, oregano, bazalka, majoránka, citronová kůra, HOŘČICE, cibule, kopr, pepř černý).
Popis: SALÁTOVÁ ZÁLIVKA
Staročeské koření

Použití: Do tradičních českých pokrmů
Složení: Pepř černý, majoránka, zázvor, kmín, česnek, E 621, sůl max. 34%.
Popis: STAROČESKÉ KOŘENÍ
Svíčková

Použití: Do svíčkové a hamburské omáčky
Složení: Jedlá sůl (max.15%), směs sušené kořenové zeleniny v různých hmotnostních podílech ( mrkev, pastyňák, petržel), koření (cibule, nové koření, tymián, pepř černý).
Popis: SVÍČKOVÁ
Tandoori masala

Použití: Pikantní indická směs
Složení: Chilli, česnek, zázvor, koriandr, kmín, jedlá sůl 10%.
Popis: TANDOORI MASALA
Vepřová pečeně

Použití: Směs do tradiční české vepřové pečeně
Složení: Směs koření, sůl max.20%, E 621, sušená zelenina, aromatické látky, modifikovaný škrob E 1422.
Popis: VEPŘOVÁ PEČENĚ
Zelenina sušená mix

Použití: Do polévek a vývarů
Složení: Směs sušené kořenové a listové zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech(mrkev, pastyňák, celer, petržel, cibule, pórek).
Popis: ZELENINA SUŠENÁ MIX
Zlaté kuře na bylinkách

Použití: K přípravě drůbežích pokrmů
Složení: Mořská sůl (max.15%), rozmarýn, bazalka, zázvor, cibule, česnek, paprika, lněné semínko), cukr.
Popis: ZLATÉ KUŘE NA BYLINKÁCH
Živáňská pečeně

Použití: Na tradiční živáňskou pečeni
Složení: Sůl jemná (max. 14%), koření (koriandr, chilli, paprika, pastinák, cibule, pepř) zvýrazňovač chuti E 621.
Popis: ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ
Směs koření určená na tradiční živáňskou pečeni, ale i na rožněné a grilované vepřové nebo drůbeží maso, do grilované zeleniny, selských omelet, zapečených těstovin a brambor.
Africké koření

Použití: Do omáček, zeleninových salátu, nebo kus kusu
Složení: Sůl (max.24%), koření (paprika, česnek, cibule, majoránka, nové koření).
Andělská křídla

Použití: Pikantní kořenící směs nejen na kuřecí křidélka
Složení: Sůl (max.55%), koření (chilli, pepř, paprika, kurkuma), zvýrazňovač chuti E 621.
Popis: ANDĚLSKÁ KŘIDÉLKA
Argentina

Použití: Při grilování a rožnění vepřového i hovězího masa, vhodné i do minutek a směsí
Složení: Sůl (max.39%), koření (paprika, cibule, koriandr, česnek, pepř černý, tymián).
Popis: ARGENTINA
Bambova sůl

Použití: Delikátní originální bylinná směs
Složení: Sůl (max.32%), směs kořenové zeleniny v různých hmotnostních podílech (mrkev, pastyňák, petržel), koření (SEZAM, kurkuma, pepř bílý, pepř zelený, majoránka, petržel, paprika, kmín, koriandr, kardamom, česnek).
Popis: BAMBOVA SŮL
Bozeňovský pstruh

Použití: Na pstruhy a jiné sladkovodní ryby
Složení: Sůl mořská (max.35%), koření (kmín drcený, paprika drcená, česnek granulovaný, citronová kůra, kurkuma, tymián, cibule, pepř 4-barevný drcený).
Popis: BOZEŇOVSKÝ PSTRUH
Bylinkové máslo

Použití: Kořenící směs bez přidaného glutamátu sodného E 621 nejen na výrobu bylinkového másla
Složení: Sůl (max.33%), česnek, cibule, kukuřičná mouka, třtinový cukr, rozmarýn, mrkev, pastinák, petržel, medvědí česnek, kurkuma, pažitka, vitamín B2.
Popis: BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMÁTU E 621
Cowboy steak 7-pepřů

Použití: Pepřová kořenící směs bez soli
Složení: Pepř černý, paprika zelená a červená, pepř bílý, pepř růžový, pepř zelený, sečuánský pepř, cayenský pepř,
Popis: COWBOY STEAK - 7 PEPŘŮ
Čubrica

Použití: Tradiční bulharská kořenící směs
Složení: Sůl max.(12%), saturejka, pískavice, chilli, směs přírodního koření v proměnlivých hmotnostních podílech.
Popis: ČUBRICA
Domácí sekaná

Použití: Do mletých mas a domácí sekané či karbanátků
Složení: Sůl max.25%, E 621, česnek, paprika, majoránka, směs přírodního koření v proměnlivých hmotnostních podílech.
Popis: DOMÁCÍ SEKANÁ
Farmářský steak

Použití: Směs koření na steak, bez přidané soli
Složení: Paprika, cibule, rozmarýn, pepř černý, hořčice bílá, koriandr, hořčice černá, tymián, medvědí česnek.
Popis: FARMÁŘSKÝ STEAK BEZ SOLI
Grilovaná masa
Použití: Vůně kouře, dřeva a brandy
Složení: Sůl jemná (max. 30%), paprika, dextróza, cibule, lněné semínko, bazalka, kvasnicový extrakt, kouřové aroma, barvivo E 160c.
Popis: GRILOVANÁ MASA
Grilované špízy

Použití: Na grilované špízy z masa, zeleniny a hub
Složení: Sůl (max.49%), koření (chilli, hořčice, paprika, sušená zelenina), cukr fruktóza, paprikový výtažek, zvýrazňovač chuti E 621.
Gurmánka s mořskou řasou a solí

Použití: Všestranná kořenící směs bez E 621 s mořskou řasou a solí, nejen k dochucení polévek a omáček
Složení: Mořská sůl (66%), sušená kořenová a listová zelenina, (CELER, mrkev, petržel, pór, cibule), vitamín B 1, cukr, mořská řasa 4%.
Popis: GURMÁNKA S MOŘSKOU ŘASOU A MOŘSKOU SOLÍ
Gyros jemný červený

Použití: Řecká kořenící směs na grilované maso
Složení: Sůl jemná (max. 22%), koření (paprika, cibule, česnek, pepř černý, kmín římský, koriandr, rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, oregano).
Popis: GYROS JEMNÝ ČERVENÝ
Himalájský medvěd

Použití: Medvědí gril bez alergenu a éček s himalájskou solí
Složení: Sůl himalájská hrubá (max. 15%), česnek sušený, sušené pivovarské kvasnice, pepř černý, kukuřičná krupice, sůl mořská hrubá (max. 5%), kmín římský, sušená kapie, medvědí česnek.
Popis: HIMALÁJSKÝ MEDVĚD
Hříbkové koření

Použití: Kořenící směs s pravými hříbky
Složení: Mořská sůl (max.25%), Hřib smrkový (Boletus edulis 25%), koriandr, mrkev, pastyňák, CELER, kmín, cibule, pískavice, pepř černý, houbové aroma.
Popis: HŘÍBKOVÉ KOŘENÍ
Chilli con carne

Použití: K dochucení tradičního pokrmu chilli con carne
Složení: Mořská sůl jemná (max.10%), koření (chilli vločky, paprika sladká, kmín římský, paprika ostrá, pepř černý, česnek, cibule, paprika vločky, cibule, oregano).
Popis: CHILLI CON CARNE Kořenící pikantní směs do mexické kuchyně, kuchyně karibského stylu, nebo kuchyně jižní Ameriky. Ideální pro přípravu tradičního pokrmu chilli co carne, nebo specialit jako taco, buritos nebo enchiliada. Dalo by se říct, že opravdové chilli con carne je exotická obdoba guláše, tedy hovězí maso dušené na chilli papričkách.
Italské koření

Použití: Do těstovin, špaget a na pizzu
Složení: Sůl max.34%, koření (česnek, cibule, paprika, oregano, tymián, bazalka, chilli), vitamín B2.
Popis: ITALSKÉ KOŘENÍ
Kari - thajský typ

Použití: Směs indické kuchyně do mas a omáček s výrazným množstvím chilli a papriky
Složení: Paprika, kurkuma, koriandr, chilli, zázvor, pískavice, česnek, kardamom, pepř černý.
Popis: KARI - THAJSKÝ TYP
Koření pěti vůní

Použití: Ke kořenění čínských pokrmů, masitých a zeleninových jídel.
Složení: Badyán, fenykl, hřebíček, sečuánský pepř a skořice v proměnlivých hmotnostních podílech.
Popis: KOŘENÍ PĚTI VŮNÍ
Kuře orient gril

Použití: Kořenící směs na přípravu orientálních pokrmů z kuřecího masa
Složení: Sůl (max.40%), koření (kari, cibule, česnek, bazalka, saturejka, chilli).
Popis: KUŘE ORIENT GRIL
Maďarský guláš

Použití: Směs určená k přípravě gulášů
Složení: Mořská sůl (max.15%), koření (paprika sladká a ostrá, kmín, cibule, pepř).
Popis: MAĎARSKÝ GULÁŠ
Meat masala

Použití: Mírně ostrá směs koření indického typu
Složení: Sůl (max.15,5%), koření (koriandr, paprika sladká, zázvor, česnek, zvýrazňovač chuti E 621, kmín římský, chilli).
Popis: MEAT MASALA
Mletá masa

Použití: Do všech pokrmů z mletých mas
Složení: Sůl jemná (max.29%) koření (cibule, česnek, majoránka, paprika, kmín, pepř, koriandr, muškátový ořech, zázvor, chilli).
Popis: MLETÁ MASA
Nasi goreng

Použití: Pikantní indická směs s předsmaženou cibulkou
Složení: Cibule předsmažená, paprika, chilli, sůl max.15%, E 621, kari.
Popis: NASI GORENG
Paela

Použití: Na tradiční španělské jídlo paela
Složení: Paprika sladká, kurkuma, paprika drcená, petržel, cibule, česnek, pepř bílý, chilli.
Popis: PAELA
Paštikové koření bez soli

Použití: Kořenící směs bez soli, pro výrobu domácích paštik
Složení: Muškátový ořech, hřebíček, cibule, pepř černý, nové koření, koriandr, skořice, muškátový květ, bobkový list, tymián, bazalka, zázvor, pepř zelený.
Popis: PAŠTIKOVÉ KOŘENÍ BEZ SOLI
Perník

Použití: Do perníků, sušenek a čajového vánočního pečiva
Složení: Skořice mletá, koriandr mletý, hřebíček mletý, pomerančová kůra mletá, anýz mletý, nové koření mleté, citronová kůra mletá, badyán mletý, kardamom mletý.
Popis: PERNÍKOVÉ KOŘENÍ
Polévkové byliny

Použití: Neostrá směs bylin a sušené zeleniny.
Složení: Sůl mořská hrubá (max.15%), směs sušené kořenové zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech (CELER, mrkev, petržel), cibule, česnek, paprika, libeček, petržel list, bazalka, kopr.
Popis: POLEVKOVÉ BYLINY JEMNÉ
Rajská

Použití: K dochucení rajských a tomatových omáček
Složení: Jedlá sůl (max.15%), směs sušené kořenové zeleniny v různých hmotnostních podílech ( mrkev, pastyňák, petržel), koření (nové koření, pepř černý, hřebíček, bazalka, cibule).
Popis: RAJSKÁ
Rožnění

Použití: Všestranná směs na gril a rožeň bez přidaného glutamátu
Složení: Sůl jemná (max.39%), koření (paprika, česnek, cibule, pepř černý, oregano, petržel), cukr.
Popis: ROŽNĚNÍ BEZ E 621 Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené, nebo grilované zelenině. Vhodné do zapečených brambor a těstovin.
Ryby

Použití: Na všechny druhy ryb, bez přidaného glutamátu.
Složení: Sůl (max.39%), česnek, paprika, mrkev, HOŘČICE, CELER, pastinák, citronová kůra, saturejka, oregano, kouřové aroma.
Popis: RYBY BEZ E 621
Sele na rožni

Použití: Na rožněné sele a kýtu, grilovanou krůtu či kuřata
Složení: Sůl (max.19%), česnek, paprika, pepř černý, paprika drcená, hořčice bílá, oregano, petržel list.
Popis: SELE NA ROŽNI
Steak

Použití: Na všechny druhy steaku a marinovaných plátků
Složení: Sůl mořská hrubá (max.29%), koření (pepř černý, tymián, cibule, hořčice bílá, paprika, koriandr).
Popis: STEAKOVÉ KOŘENÍ
Špagety

Použití: Na pizzu, do špaget a ostatních těstovin
Složení: Sůl (max.19%), paprika, oregano, česnek, cibule, pepř, kmín, bazalka, saturejka.
Popis: ŠPAGETY
Tandoori masala červená

Použití: pikantní severoindická směs
Složení: Kmín římský, koriandr, paprika, sůl (max. 10%), zvýrazňovač chuti a vůně E 621, sumah, zázvor, česnek.
Popis: TANDOORI MASALA ČERVENÁ
Tzatziky

Použití: Originální řecká směs do tradičních tzatziků
Složení: Sůl max.32%, česnek, kopr, kapie, pepř bílý.
Popis: TZATZIKY
Zabijačkové koření

Použití: Do zabijačkových polévek a gulášů
Složení: Sůl (max.30%), česnek, majoránka, nové koření, muškátový květ, pepř černý.
Popis: ZABIJAČKOVÉ KOŘENÍ
Zeleninový salát - sýr

Použití: Na čerstvou zeleninu a sýry
Složení: Sůl (max.48%), koření (česnek, cukr, cibule, bazalka, oregano, majoránka, rozmarýn, paprika drcená, bobkový list, pepř černý).
Popis: ZELENINOVÝ SALÁT & SÝR